Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Verzendkosten België en Nederland
Bij een bestelbedrag tot € 80,00 betaalt u € 7,50 verzendkosten.
Bij een bestelbedrag tussen € 80,00 en € 150,00 betaalt u € 3,75 verzendkosten.
Bij een bestelbedrag vanaf € 150,00 is de verzending gratis.
Genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

Levertijd
Nadat u een besteling heeft geplaatst wordt u geïnformeerd over de levertijd van uw bestelling. Gemiddeld bedraagt deze 4 werkdagen.

Voorraad
Om de prijzen zo laag mogelijk te houden werken we met zo min mogelijk voorraad. Maar aangezien we meerdere malen per week inkopen bij verschillende leveranciers is 99% van de artikelen snel en in grote hoeveelheden leverbaar. Soms is een artikel bij meerdere leveranciers uitverkocht. In dat geval wordt u daarover geïnformeerd.
Verzenden
Verzendingen vinden plaats via de door IJzerwaar te kiezen methode. IJzerwaar neemt de verantwoordelijkheid op zich voor zoekgeraakte of beschadigde artikelen.

Terugzending of ruiling
De goederen die besteld zijn via de website mogen binnen 30 dagen na ontvangst worden teruggezonden of geruild. De extra verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

Voordat artikelen geretourneerd worden dient altijd contact opgenomen te worden met IJzerwaar. Om verzendkosten te besparen kunnen Nederlandse klanten artikelen terugsturen naar een adres in Nederland.
BTW
Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW.

Intracommunautaire levering (met verlegde BTW)
Als u als Nederlands bedrijf over een geldig BTW nummer beschikt kunt u dat bij het afronden van de bestelling invoeren. De levering vindt dan exclusief BTW plaats, u dient deze zelf af te dragen.
Om het BTW nummer te kunnen controleren dient u ons een recent bewijs van de geldigheid van uw BTW nummer  (bijvoorbeeld een kopie aangifte omzetbelasting) toe te sturen. Uw bestelling wordt na controle van uw BTW nummer in behandeling genomen.
Kunnen enkel bedrijven bestellen?
Nee, IJzerwaar is er voor iedereen. Particulieren krijgen dezelfde lage prijzen als bedrijven.

Kan ik de bestelling ook afhalen?
Ja, dat kan in Hoeselt (België). U kunt dit aangeven bij het afrekenen. De verzendkosten komen dan te vervallen. Maar: IJzerwaar is enkel een online webwinkel. De lage prijzen kunnen wij garanderen door zo min mogelijk voorraad aan te houden. Dat betekent voor u dat bestellingen enkel geplaatst kunnen worden via de website, waarna u wordt geïnformeerd zodra alles gereed staat. U kunt uw bestelling dan komen afhalen.

Ik bestel voor een gemeente, school, instelling, groot bedrijf, etc. en kan dus niet vooraf betalen.
Dat is geen probleem, maar stuur eerst even een email naar info@ijzerwaar.be, waarin u vraagt om toestemming om op rekening te mogen bestellen.
Factuur
U ontvangt van elke bestelling een factuur. De factuur wordt aan de levering toegevoegd. Op verzoek wordt deze ook in pdf formaat aan u gemaild.